ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ THESSALONIKI GAS ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Επιλέξτε τον τύπο προιόντος που σας ενδιαφέρει
ΦΙΑΛΕΣ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
© 2013 THESSALONIKI GAS
Developed by W.D.S.

>> Φιάλες υγραερίου

>> Σόμπες υγραερίου

>> Σόμπες πετρελαίου

>> Κουζινάκια υγραερίου

>> Επαγγελματικός εξοπλισμός

>> Οικιακός εξοπλισμός

>> Φούρνοι υγραερίου

>> Συσκευές υγραερίου


Προιόντα

>> Λύσεις θέρμανσης

>> Ψήσιμο με αέριο

>> Το υγραέριο στην Ελλάδα

>> Γενικές ιδιότητες

>> Διανομή κατοίκον

>> Οδηγίες ασφαλείας

>> Σόμπες εξωτερικου χώρου

>> Service Ανταλακτικά

Πληροφορίες
Newsletter
Social media

>> Σόμπες πετρελαίου

>> Θέρμανση εξωτερικών χώρων

>> Γκαζάκια υγραερίου

>> Καμινέτα υγραερίου

>> Λάμπες υγραερίου

>> Είδη κάμπινγκ υγραερίου

>> Ψυγεία υγραερίου

>> 24ωρη διανομή υγραερίου

Χρήσιμα
ΥΓΡΑΕΡΟ ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
2310 510904 - 6977195614
Αρχική Προφίλ Προιόντα Λύσεις Θέρμανσης Service- Ανταλακτικά Διανομή Χρήσιμα Blog Προσφορές   Επικοινωνία

Ψήσιμο με αέριο


Εάν σκοπεύετε να πάρετε μια ψησταριά , προφανώς συμβουλεύεστε

, συναδέλφους , έχετε κάνει την έρευνά σας και αμφιταλαντεύεστε μεταξύ ψησταριάς υγραερίου και αυτής που δουλεύει με κάρβουνο. Συχνά όσοι έχουν καταλήξει , λένε ότι η επιλογή τους είναι η καλύτερη. Εάν πάντως θέλετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή , τότε πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι περιμένετε από την ψησταριά σας. Θέλετε κάτι εύκολο και γρήγορο; Διαλέξτε το υγραέριο. Θέλετε σιγανό ψήσιμο και το φαγητό σας με την γεύση του καπνού; Το κάρβουνο είναι η μέθοδος που σας ταιριάζει.. Τα υπέρ και τα κατά μπορείτε να τα δείτε πιο κάτω.


Ευκολία Οι ψησταριές υγραερίου είναι ο κυρίαρχος εδώ. Με την προϋπόθεση ότι έχετε αρκετό υγραέριο και αρκετό φαγητό με το γύρισμα ενός κουμπιού η ψησταριά σας μπορεί να ανάψει και να αρχίσει να ψήνει μέσα σε λίγα λεπτά. Με το κάρβουνο πρέπει να καθαρίσετε τις στάχτες από την προηγούμενη φορά που ψήσατε η ακόμη και αν σας τελείωσε το κάρβουνο. Ακόμη κι αν τα έχετε όλα , από την στιγμή που ανάψατε την φωτιά πρέπει να περιμένετε γύρω στα 40 λεπτά για να αρχίσετε να ψήνετε. Στα κάρβουνα.


Γνησιότητα Η γνήσια καπνιστή γεύση που δίνει το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι αυτό που κάποιοι θεωρούν ότι διακρίνει τον γνήσιο ψήστη. Υπάρχει κάτι στο να ανάβεις και να διατηρείς μία φωτιά στα κάρβουνα Παρ' όλα αυτά ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι πρέπει πάντα να κάνετε ότι λένε οι «ειδικοί»; Μία ψησταριά υγραερίου είναι το ίδιο γνήσια όσο και μία ψησταριά με κάρβουνο, σε οποιονδήποτε την χρησιμοποιεί.


Χώρος Ένας άλλος τρόπος που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ποια είναι η κατάλληλη ψησταριά για εσάς είναι το μέρος που θα την τοποθετήσετε. Μία μικρή ψησταριά κάρβουνου ταιριάζει σε μικρά μπαλκόνια. Εντούτοις υπάρχουν όλο και περισσότερες ψησταριές υγραερίου που έχουν διαστάσεις τέτοιες που μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρούς χώρους.


Ψήσιμο Ένα άλλο που πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν είναι το πως σκοπεύετε να ψήσετε. Αργά και σταθερά η γρήγορα και σε υψηλή θερμοκρασία; Εάν θέλετε το δεύτερο , τότε η ψησταριά υγραερίου είναι η μόνη επιλογή !


Κόστος Τέλος υπάρχει και το κόστος. Οι ψησταριές υγραερίου σε πρώτη ματιά κοστίζουν περισσότερο από αυτές του κάρβουνου. Στην διάρκεια του χρόνου όμως , κοστίζουν λιγότερο. Κοστίζει περίπου 15 ευρω για να γεμίσετε έναν κύλινδρο υγραερίου που σας δίνει περίπου 25 ψησίματα. Με 10 ευρω κάρβουνα θα έχετε 3 ψησίματα μόνον. Επομένως μακροπρόθεσμα για κάθε ψήσιμο με υγραέριο δαπανάτε περίπου 0,6 ευρω ενώ με ψήσιμο στα κάρβουνα δαπανάτε 3,5 ευρω. Όσο μάλιστα ψήνετε περισσότερο , τόσο το υγραέριο σας έρχεται ακόμη φθηνότερο από το κάρβουνο.


H τελική επιλογή Όπως λοιπόν διαπιστώνετε δεν υπάρχει καλή η κακή επιλογή όταν πρέπει να διαλέξετε ψησταριά. Είναι θέμα γεύσης , χρόνου και κόστους. Οποιαδήποτε επιλογή και να κάνετε να είσαστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την σωστή επιλογή για την απόλαυση γευστικών γευμάτων περιστοιχισμένοι από φίλους και συγγενείς.ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ψήσιμο με αέριο