ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΕΔΩ … 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ONLINE ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
2310 510904 - 6977195614

>> Λύσεις θέρμανσης

>> Ψήσιμο με αέριο

>> Το υγραέριο στην Ελλάδα

>> Γενικές ιδιότητες

>> Διανομή κατοίκον

>> Οδηγίες ασφαλείας

>> Σόμπες εξωτερικου χώρου

>> Service Ανταλακτικά

Πληροφορίες
Newsletter
Social media

>> Σόμπες πετρελαίου

>> Θέρμανση εξωτερικών χώρων

>> Γκαζάκια υγραερίου

>> Καμινέτα υγραερίου

>> Λάμπες υγραερίου

>> Είδη κάμπινγκ υγραερίου

>> Ψυγεία υγραερίου

>> 24ωρη διανομή υγραερίου

Χρήσιμα
© 2013 THESSALONIKI GAS

>> Φιάλες υγραερίου

>> Σόμπες υγραερίου

>> Σόμπες πετρελαίου

>> Κουζινάκια υγραερίου

>> Επαγγελματικός εξοπλισμός

>> Οικιακός εξοπλισμός

>> Φούρνοι υγραερίου

>> Συσκευές υγραερίου


Προιόντα
THESSALONIKI GAS
ΦΙΑΛΕΣ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επιλέξτε τον τύπο προιόντος που σας ενδιαφέρει
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ  ΟΠΩΣ ΣΟΜΠΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΚΑΜΙΝΕΤΑ - ΛΑΜΠΕΣ - ΦΟΥΡΝΟΙ - ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ -ΦΙΑΛΕΣ
Προιόντα Λύσεις Θέρμανσης Φιάλες υγραερίου Προπάνιο Βουτάνιο Λάμπες υγραερίου  Καμινέτα - Γκαζάκια Ανταλακτικά -Διάφορα Σόμπες Σόμπες υγραερίου Σόμπες εξωτερικόυ χώρου Σόμπες πετρελαίου Φούρνοι υγραερίου-Αερίου Επιτραπέζια κουζινάκια  (Ταχυγκάζ) Επαγ.κουζινάκια προπανίου E.T.(Α) Επαγ.κουζινάκια προπανίου E.T. (Β) Επαγ.κουζινάκια προπανίου σφυρίλατα Επαγ.κουζινάκια προπανίου ΙΝΟΧ Επαγ.κουζινάκια προπανίου Β.Τ.  Κουζίνες καφενείου εμαγιέ  Κουζίνες καφενείου INOX Κουζίνες (Υπέρβαρου τύπου) Οικιακά Κουζινάκια (INOX) Οικιακά Κουζινάκια (Σφυρίλατα) Οικιακά Κουζινάκια (Εμαγιέ) Service- Ανταλακτικά
Αρχική Προφίλ Προιόντα Λύσεις Θέρμανσης Service- Ανταλακτικά Διανομή Χρήσιμα Blog Προσφορές   Επικοινωνία
Developed by W.D.S.
ΥΓΡΑΕΡΟ ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Tο υγραέριο, όπως είναι γνωστό, διατίθεται και εμφιαλωμένο. To εμφιαλωμένο υγραέριο διατίθεται κυρίως για οικιακή χρήση, αλλά και για άλλες χρήσεις (επαγγελματική κλπ.)


Η Εταιρεία μας διακινεί της φιάλες της ΕΚΟ GAS, οι οποίες βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη, μίγματος και προπανίου, και συγκεκριμένα:


 Φιάλη 10kg μίγματος ολικής χωρ/τας 23,8 λίτρων για οικιακή χρήση.


Φιάλη 15kg προπανίου ολικής χωρ/τας 35,7 λίτρων για επαγγελματική χρήση.


 Φιάλη 25kg προπανίου ολικής χωρ/τας 59,5 λίτρων για επαγγελματική χρήση.


Η φιάλη υγραερίου είναι, όπως και η δεξαμενή, ένα δοχείο πίεσης στο οποίο συνυπάρχει υγρή και αέρια φάση.

Οι φιάλες είναι κατακόρυφα δοχεία κυλινδρικής μορφής με σπειροσφαιροειδείς πυθμένες. Στον κάτω πυθμένα υπάρχει συγκολλημένη στεφάνη βάσης για την ευσταθή στήριξη της φιάλης και την προστασία του πυθμένα. Στην κεφαλή (άνω πυθμένα) υπάρχει συγκολλημένη η χειρολαβή η οποία χρησιμεύει επίσης και ως προστασία του ρουμπινέτου, που είναι βιδωμένο σε ειδική υποδοχή συγκολλημένη στο πάνω μέρος της φιάλης. To ρουμπινέτο είναι μια γωνιακή βαλβίδα από την οποία παραλαμβάνεται το υγραέριο σε αέρια φάση (όταν η φιάλη είναι όρθια), που διοχετεύεται μέσω ειδικού ρυθμιστή και αγωγού και κάποιων άλλων εξαρτημάτων προς την κατανάλωση.

Η φιάλη χρησιμοποιείται συνήθως όταν έχουμε μικρές καταναλώσεις δηλ. όπου απαιτείται μικρή σχετικά παροχή υγραερίου σε αέρια φάση, οπότε η φιάλη λειτουργεί σαν μικρό δοχείο αποθήκευσης και εξαερίωσης του υγραερίου.


Οι φιάλες βέβαια μπορούν να καλύψουν και μεγαλύτερες καταναλώσεις όταν τοποθετηθούν σε συστοιχίες των 2, 3, 4 ή και περισσοτέρων, οπότε και μεγαλύτερη παροχή μπορούν να αποδώσουν και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα υπάρχει διότι δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης των φιαλών που αδειάζουν ενώ οι πλήρεις εξακολουθούν να εξυπηρετούν την κατανάλωση.

To υγραέριο, ως γνωστό, εμφιαλώνεται στις ειδικές εγκαταστάσεις εμφιάλωσης των Εταιρειών Εμπορίας Υγραερίου. Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν κατασκευαστεί βάσει ειδικών κανονισμών και προδιαγραφών (ελληνικών και ξένων) και λειτουργούν νόμιμα εφοδιασμένες με την κατά Νόμο άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Βιομηχανίας Έρευνας και Τεχνολογίας. Στους παρακάτω 2 πίνακες δίδεται κατά προσέγγιση η δυνατότητα παροχής υγραερίου σε αέρια φάση σε gr/h (γραμμάρια ανά ώρα) φιάλης 10kg μίγματος και φιάλης 25kg προπανίου με υπόλοιπο περιεχόμενο μέχρι 25% του πλήρους περιεχομένου για διάφορους χρόνους λειτουργίας (παροχής).

Φιάλη υγραερίου 10kg
Φιάλη υγραερίου 15kg
Φιάλη υγραερίου 25 kgΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ